گیلاس را میتوان جزو آن دسته از میوههای پرطرفداری دانست که اکثر مردم با نزدیک شدن به فصل تابستان، منتظر آن هستند. میوهای که علاوه بر طعم بینظیر از خواص و فواید زیادی برخوردارد است. در ادامه قصد داریم با خواص این میوه، انواع روشهای مصرفی آن و طرز خشک کردن گیلاس، بپردازیم.
گیلاس، سرشار از ویتامینها و مواد معدنی و پروتئینی است که این میوه را تبدیل به یک ماده مغذی با ارزش غذایی بالا کرده است. از مهمترین خواص و فواید گیلاس میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- موثر در سلامت خواب: وجود ملاتونین در گیلاس، در تنظیم ساعت داخلی بدن موثر بوده و خواب شبانه روزی شما را بهبود میبخشد.
- بهبود عملکرد قلب: تنظیم کلسترول خون و رقیقتر شدن خون و کنترل فشار خون از فواید گیلاس برای خون هستند در نهایت باعث عملکرد بهتر سیستم خون رسانی بدن شده و خطر احتمال سکته قلبی را در بدن کاهش میدهد.
- کاهش وزن: گیلاس با داشتن فیبر فراوان، به کاهش وزن بدن کمک کرده و همچنین این فیبرها، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش میدهند.
- دفع سنگ کلیه: گیلاس به دلیل داشتن ادرارآور بودن، با پاکسازی کلیهها هم به سم زدایی کلیهها کمک کرده و از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری میکند.
- درمان کم خونی: گیلاس سرشار از مواد معدنی مانند روی و آهن است و مصرف آن در کاهش کم خونی موثر خواهد بود.
این فقط چند مورد از خواص فوق العاده گیلاس بود و این میوه خواص و فواید زیادی مانند تقویت سیستم ایمین بدن، جلوگیری از پیری پوست و … دارد.
روشهای مصرف گیلاس
گیلاس تازه، عمر طولانی ندارد و برای اینکه همچنان از طعم و خواص آن بهره مند شویم، میتوانیم از آن برای درست کردن مربا، ژله، تارت، پای گیلاس، آب میوه و … استفاده کنیم. خشک کردن گیلاس نیز، یکی از روشهای مصرفی گیلاس است که عمر طولانیتری نسبت به سایر روشها داشته و طعم خاص خود را دارد. گیلاس خشک شده، سرشار از آنتی اکسیدان، فیبرهای غذایی و انواع ویتامینها است که در جلوگیری و کاهش بسیاری از بیماریها موثر است.
طرز خشک کردن گیلاس
برای خشک کردن این میوه 3 روش اصلی وجود دارد که در ادامه به بررسی این روشها میپردازیم:
1.روش سنتی(خشک کردن با آفتاب)
در روش سنتی، گیلاسها رو شستشو داده و هسته آنها را در بیاورید. سپس داخل یک سینی چیده و زیر نور آفتاب قرار دهید.
2.خشک کردن با استفاده از فر
در این روش نیز، پس از شستشو و در آوردن هسته گیلاسها، آنها را داخل سینی فر چیده و داخل فر قرار دهید. البته حواستان باشد که داخل فر بیش از حد گرم نبوده و گیلاسها زیاد خشک نشوند. گرمای بیشاز حد میتواند به مواد مغذی داخل گیلاس نیز آسیب بزند.
3.خشک کردن با استفاده از دستگاه خشک کن
روش سنتی(نور آفتاب)، نیاز به زمان طولانیتری دارد و از لحاظ بهداشتی خوب نیست. همچنین در روش خشک کردن با فر، کنترل دقیقی روی میزان حرارت و دمای دستگاه وجود ندارد. همین دلایل، برتری روش استفاده از دستگاه خشککن نسبت به سایر روشها را نشان میدهد. در این روش، گیلاسها را پس از شستشو و در آوردن هسته، داخل سینی دستگاه خشک کن بچینید و پس از تنظیم حرارت دستگاه خشک کن، سینی را داخل دستگاه قرار دهید.
با استفاده از دستگاه خشک کن، شما کنترل دقیقتری روی میزان دمای مورد نیاز برای خشک کردن گیلاسها خواهید داشت.
انواع دستگاه خشک کن گیلاس
گروه صنعتی تاوریس، با توجه به نیاز مشتریان خود، انواع دستگاه خشک کن گیلاس را تولید میکند. موارد زیر از انواع دستگاههای خشک کن هستند:
- دستگاه خشک کن گیلاس خانگی
- دستگاه خشک کن نیمه صنعتی
- ماشین آلات خشک کن گیلاس صنعتی
قیمت و خرید دستگاه خشک کن گیلاس
هر کدام از دستگاههای خشک کن گیلاس با توجه به نوع و ظرفیت دستگاه متفاوت است. شما میتوانید برای مشاهده انواع محصولات به صفحه محصولات دستگاه خشک کن شرکت تاوریس صنعت مراجعه نموده و یا برای استعلام دقیق قیمت با مشاوران ما تماس بگیرید.